Hochland - Käse ist unsere Welt

ColaboratoriContactHarta site-uluiLimba


Compania noastrăŞtiriCariereCentru de presăÎntrebaţi Hochland
Keyvisual
Bonifaz Kohler GmbH


Bonifaz Kohler GmbH este o companie din cadrul grupului Hochland specializată în marketingul brânzeturilor folosite pentru fabricarea ofertelor alimentare de auto-servire, comercializate de reţele de  retail sub marcă proprie. Această companie de vânzări şi marketing lucrează cu mai toate companiile europene renumite în domeniul comerţului cu amănuntul, furnizând către acestea produse din toate categoriile de brânzeturi. O preocupare principală a activitătii acestei companii este dezvoltarea de concepte inovatoare pentru produse care să satisfacă nevoile specifice ale partenerilor comerciali.

Numele Bonifaz Kohler derivă de la numele proprietarului care deţinea firma de vânzări angro de brânză Emmental Bonifaz Kohler KG, înfiinţată în 1880 la Goßholz lângă Lindenberg. Compania achiziţiona brânzeturile Emmental din Elveţia şi de la fermele de lapte din Allgäu, le procesa în propriile pivniţe şi apoi le revindea sub formă de produse finite.

Bonifaz Kohler a condus aceasta mică companie în anii '20 împreuna cu fiul său vitreg Georg Summer. În acea perioadă o metodă de producţie inventată în Elveţia chiar înainte de primul razboi mondial începea să fie folosită. Acum devenea posibilă producerea de brânzeturi neperisabile – un avantaj enorm la acea vreme.

Georg Summer a înfiinţat fabrica de brânzeturi Hochland împreună cu Robert Reich în 1927. Primul produs a fost un calup de brânză topită Emmental de 2 kg care a fost vândut prin Bonifaz Kohler KG. Atunci când Bonifaz Kohler a decedat, în 1928, Georg Summer a dus mai departe afacerea tatălui său vitreg. Produsele Hochland au continuat să fie comercializate prin intermediul Bonifaz Kohler KG. Acest lucru s-a întamplat până la inceputul celui de-al patrulea deceniu al secolului 20, atunci când Hochland a preluat comercializarea propriilor sale produse.

Bonifaz Kohler – un nume care stă la originea comercializării brânzeturilor în cadrul Grupului Hochland. Bonifaz Kohler GmbH continuă şi astăzi această tradiţie, într-o manieră modernă şi profesionistă.

Bonifaz Kohler GmbH
Goßholz 5
88161 Lindenberg
Telefon +49 (0) 8381 502-0


Pentru mai multe informaţii, vizitati: www.bonifaz-kohler.com


în Lindenberg există o privelişte asupra Nagelfluhkette, în Alpii Allgäu