Hochland - Käse ist unsere Welt

ColaboratoriContactHarta site-uluiLimba


Compania noastrăŞtiriCariereCentru de presăÎntrebaţi Hochland
Keyvisual
Grupul Hochland
Un lider atunci când vine vorba de calitate
În calitate de producători de brânzeturi, luăm foarte în serios calitatea produselor noastre. Reexaminăm şi îmbunătăţim în permanenţă procedurile noastre de verificare a calităţii. De foarte mulţi ani Hochland este un pionier în domenii precum: managementul calităţii, igiena, siguranţa muncii şi a produselor. Încă din 1994 a fost implementat un sistem de management al calităţii în conformitate cu DIN EN ISO 9001, pentru a putea combina în mod eficient toate măsurile de asigurare a calităţii implementate până în acel moment şi pentru a putea adăuga orice măsuri suplimentare acolo unde era cazul.

Unităţile noastre de producţie din Heimenkirch şi Schongau, Germania, Dieue-sur-Meuse în Franţa, Kazmierz, Wegrow şi Baranowo în Polonia, Sighişoara în România şi Raos în Rusia au fost certificate în conformitate cu Standardele Internaţionale pentru Alimentaţie (IFS - International featured Standards Food).
Fabricile din Heimenkirch, Schongau, Dieue, Barcelona şi Kazmierz sunt de asemenea certificate de către Consorţiul Britanic al Detailiştilor (BRC - British Retail Consortium). Criteriile IFS şi cele BRC se extind mult dincolo de standardele legal definite.

Toate măsurile şi activităţile legate de calitate sunt înregistrate în sistemul nostru de management al calităţii ca şi principii scrise şi sunt supuse unui proces de dezvoltare şi îmbunătăţire permanentă.

Protecţia mediului - puternic ancorată în filosofia Hochland

Protecţia mediului înconjurător stă la baza propriilor noastre interese ca şi companie: în fond, numai într-un mediu înconjurător intact poate fi produsă materia primă de care avem nevoie pentru a fabrica produsele Hochland la standardele de calitate necesare.

Tocmai de aceea Hochland a adoptat încă de la început o atitudine proactivă asupra aspectelor legate de mediul înconjurător. Protecţia mediului este puternic ancorată în filosofia Hochland.

Avem toată convingerea că succesul în afaceri şi calitatea nu sunt posibile fără un management economic sustenabil. În ceea ce ne priveşte, sustenabilitatea înseamnă utilizarea economică şi conştientă a tuturor resurselor necesare, contribuind astfel la reducerea poluării mediului înconjurător prin utilizarea celor mai moderne tehnologii în unităţile noastre de producţie, asigurându-ne în acest fel că acestea continuă să fie utilizabile şi în viitor.

Acest principiu se aplică tuturor unităţilor Hochland locale sau internaţionale.

Exemplele atitudinii proactive a companiei Hochland cu privire la protecţia mediului sunt reprezentate de ratele ridicate de recuperare şi reciclare a materialelor de producţie şi de faptul că deţinem propriile instalaţii de tratare a apei uzate, instalaţii care funcţioneză în cadrul unităţilor noastre de producţie.

Unităţile noastre de producţie din Schongau din Germania, Dieue-sur-Meuse din Franţa, Kazmierz din Polonia sunt certificate în conformitate cu standardul ISO 14001, iar cele două unităţi din Germania sunt auditate şi în conformitate cu Schema de Audit şi Eco-Management (EMAS). 

În prezent suntem în proces de certificare a sistemului nostru de siguranţă a muncii în fabrica din Heimenkirch, în conformitate cu OHSAS 18001 (OHSAS: “Occupational Health and Safety Assessment Series" – “Seria Evaluării Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale").