Hochland - Käse ist unsere Welt

ColaboratoriContactHarta site-uluiLimba


Compania noastrăŞtiriCariereCentru de presăÎntrebaţi Hochland
Keyvisual
Cariere
Este distractiv să fii un „Hochländer”
Succesul nostru derivă în mare parte din aptitudinile şi din angajamentul de care dau dovadă oamenii noştri. De asemenea, acesta necesită standarde generale ridicate. Din acest motiv, acordăm o importanţă majoră următoarelor aspecte:

- Facilităţi de lucru moderne
- Program de lucru flexibil
- Plata în funcţie de performanţe
- Beneficii sociale extinse
- Sarcini provocatoare şi variate
- Spaţiu suficient pentru responsabilităţi independente şi personale
- Siguranţa unui loc de muncă pe termen lung
- Excelente oportunităţi de promovare şi dezvoltare
- Un climat deschis între management şi subalterni
- O atmosferă orientată către lucrul în echipă şi promovarea sănătăţii la locul de muncă.

Satisfacţia personalului este deosebit de importantă pentru noi. Din acest motiv o vedem ca pe o sarcină esenţială pentru optimizarea constantă a condiţiilor de lucru şi adaptarea la cererile aflate într-o continuă schimbare. Prin urmare, în domeniul dezvoltării personalului punem la dispoziţie o gamă variată şi specializată de cursuri de instruire, ateliere de lucru şi alte măsuri de instruire.

Oamenii nu pot fi obligaţi să le placă munca pe care o practică. Totuşi, prin asigurarea unei atmosfere de lucru în echipă, prin utilizarea unor forme de interacţiune neconvenţionale şi prin tolerarea greşelii, am creat un loc în care fiecare angajat să se poată simţi în largul său.
Aceasta ne-a permis să oferim angajaţilor noştri o bază optimă pentru dezvoltarea profesională, precum şi perspectiva unui loc de muncă pe termen lung.

Cele mai clare dovezi ale succesului eforturilor noastre sunt reprezentate de motivaţia angajaţilor noştri, dar şi de un nivel ridicat de identificare cu compania.
Ca o paranteză: sediul central Hochland este situat în Heimenkirch, în frumoasa regiune Westallgäu. Sediul nostru este situat chiar în mijlocul acestei zone minunate de vacanţă în apropiere lacului Constance şi de Alpi, unde veţi descoperi o serie remarcabilă de oportunităţi de petrecere a timpului liber.